ANEMOS All Day Resort

ANEMOS All Day Resort

Το ANEMOS All Day Resort είναι κτισμένο στους πρόποδες του Ταϋγέτου, εκεί που το άγριο τοπίο της Μανιάτικης γης συναντά το απέραντο γαλάζιο της θάλασσας. 

Κατασκευάστηκε το 2011 με γνώμονα την πλήρη εναρμόνισή του με το φυσικό τοπίο της περιοχής. Χωρίς παραφωνίες και ακρότητες, το ANEMOS All Day Resort μπλέκεται αρμονικά με το τοπίο, προσφέροντας στον επισκέπτη μια μοναδική εμπειρία που συνδυάζει τη χαλάρωση με τη διασκέδαση και την υψηλής αισθητικής γαστρονομία.

Σχεδιασμένο για όλη την οικογένεια, προσφέρει από το πρωί ανέμελο παιχνίδι με βουτιές στην πισίνα για μικρούς και μεγάλους αλλά και γνήσια μανιάτικη απόλαυση με καλό φαγητό, ποτό και μουσική μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.


Relax by the Pool

Relax by the Pool

Ξεκινήστε τη μέρα σας απολαμβάνοντας τη μοναδική θέα στο Αιγαίο με ένα δροσερό cafe ή πλήρες πρωινό, και συνεχίστε με βουτιές στην πισίνα δοκιμάζοντας τροπικά Coctails by the pool.

Ελληνική Γαστρονομία

Ελληνική Γαστρονομία

Η κουζίνα του εστιατορίου και πολλά από τα πιάτα μας έχουν επιμεληθεί από βραβευμένο Chef, ενώ, από το Menu δεν λείπουν οι παραδοσιακές προτάσεις.


Lounge Bar

Lounge Bar

Χαλαρή μουσική που συχνά ξεφεύγει σε χορευτικούς ρυθμούς και αναζωογονητικά ποτά από τους έμπειρους μπάρμαν του ANEMOS σάς εγγυώνται μοναδικές βραδιές κεφιού για εσάς και την παρέα σας.